Overkappingen en buitenverblijven

In veel tuinen is een overkapping of veranda inmiddels ondenkbaar. Met een terrasoverkapping kunt u het hele jaar genieten van uw tuin en het buitenleven. Tijdens de zomerse avonden extra lang buiten zitten (zelfs als het regent!), barbecueën met vrienden en familie of juist de schaduw opzoeken tijdens warme dagen. Maar ook in het voorjaar en najaar heeft u extra plezier van een overkapping.

Bij Bergsma Hoveniers maken wij meerdere overkappingen en veranda’s per jaar, allemaal op maat gemaakt en precies zoals u het graag wilt. Overkappingen en andere buitenverblijven zijn er in vele soorten, maten, materialen en stijlen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en wij adviseren u graag.

Tijdens het ontwerpen en realiseren van buitenverblijven gaan wij stap voor stap te werk. Allereerst kijken we naar uw wensen en wat er het beste bij uw woning en tuin past. Vervolgens maken we een ontwerp en bespreken we deze met u. Pas als u helemaal tevreden bent, gaan wij aan de slag met uw nieuwe overkapping of veranda. Bergsma Hoveniers heeft een eigen timmerman in het team die beschikt over erg veel en specifieke vakkennis.

              

Van buitenkeuken tot tuinhuis

Natuurlijk kan een buitenverblijf veel verder gaan dan alleen een overkapping of veranda. Wij hebben ook veel ervaring met tuinhuizen en buitenkeukens. Een tuinhuis is ideaal als (kleine) opslagplaats in de tuin of als extra tuinkamer op regenachtige dagen. Een buitenkeuken zorgt voor nog meer gezelligheid in uw tuin en met het mooie zomerse weer hoeft u niet onnodig naar binnen.

Contactformulier

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een buitenverblijf in uw tuin? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor een buitenverblijf in uw tuin.