Straatwerk

Iedere tuin heeft verharding en de bestrating is een belangrijk onderdeel van de tuin. In de ene tuin realiseren we een groot terras, terwijl we in andere tuinen smalle paadjes met kleine zitjes maken. Bestrating is er in alle soorten en maten, er zijn erg veel tegels en stenen in verschillende formaten en kleuren.Wat de beste optie is voor uw tuin, is per tuin verschillend en we adviseren u hier graag in. Uw wensen staan centraal en we houden hier tijdens een eventueel tuinontwerp al rekening mee.

Het bestraten van een tuin is een vak apart en onze hoveniers zijn gespecialiseerd in het bestraten op verschillende manieren. Van sierbestrating in uw tuin tot het aanleggen van grote oprijlanen en parkeerplaatsen bij uw bedrijfspand.

Bestrating in verschillende soorten en maten

Bij het bestraten van uw tuin zijn er diverse factoren waar we rekening mee houden. Allereerst kijken we naar de ondergrond, maar ook de kwaliteit van de stenen of tegels is erg belangrijk voor de duurzaamheid van de bestrating. Wij maken gebruik van verschillende typen:

  • Stenen of tegels van beton
  • Stenen of tegels met een deklaag
  • Keramische tegels

De beste keuze is verschillend per tuin en budget. Onze stratenmakers en adviseurs denken daarin graag met u mee.

Contactformulier

Bent u op zoek naar iemand die de bestrating in uw tuin kan verzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze stratenmakers helpen u graag.

Bergsma Hoveniers is een ervaren hoveniersbedrijf in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Ook het straatwerk hoort daar bij. Wij werken onder andere in Twente en de aangrenzende Duitse regio.