Tuinonderhoud

Voor de kwaliteit en duurzaamheid van uw tuin is goed en regelmatig tuinonderhoud erg belangrijk. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw (nieuwe) tuin. Voor het onderhouden van een tuin is veel kennis nodig. Het onderhoudsteam van Bergsma Hoveniers weet precies welk onderdeel van uw tuin onderhoud en aandacht nodig heeft op het juiste moment. Wij kunnen u daarin adviseren en begeleiden, maar uiteraard kunnen wij het tuinonderhoud ook voor u uit handen nemen.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het onderhouden van uw tuin, uiteraard gaat dit allemaal in overleg met u als klant. U kunt zelf de frequentie van het tuinonderhoud bepalen: van wekelijks tot maandelijks en per seizoen. Het onderhoud voor uw tuin is namelijk verschillend per seizoen. Denk bijvoorbeeld aan een voorjaarsbeurt of najaarsbeurt.

Contactformulier

Bent u op zoek naar een tuinman voor hulp in uw tuin en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor het tuinonderhoud met u. Via onderstaand formulier kunt u ons een bericht sturen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.