Een prachtig resultaat begint met een goed ontwerp

Een gedegen, uitgekiend en logisch uitgestippeld plan. Ons uitgangspunt is een duurzame tuin die past bij de sfeer van het huis. Een tuin, ontworpen door Bergsma Hoveniers, gaat vele jaren mee. Wij ontwerpen een tuin die bij u past en die de sfeer geeft die u verlangt. Van modern tot klassiek, van design tot romantiek, uw wensen staan centraal.

Vrijblijvend advies over aanleg of onderhoud van uw tuin

Naast het ontwerpen van tuinen kunnen wij u ook vrijblijvend advies geven over de aanleg of het onderhoud van uw tuin. Wij kunnen u diverse voorbeelden van producten en materialen laten zien op onze locatie. Wanneer wij voor u aan de slag gaan werken wij volgens een vast stappenplan. Deze is als volgt:

• Na het eerste gesprek over uw wensen maken wij een situatieschets en een kleine 3D tekening. Dit doen wij vaak al ter plekke.
• Wij leveren u een op schaal gemaakte tekening aan. Samen met de tekening ontvangt u ook een richtprijs.
• Een tweede gesprek vindt plaats over eventuele wijzigingen in de tekening. Zo kunnen wij een perfecte tuin voor u realiseren.
• Als alles voldoet aan uw wensen gaan wij van start met de aanleg van uw nieuwe tuin.

Wanneer u ervoor kiest om Bergsma Hoveniers in te schakelen voor advies, het ontwerp of de aanleg van uw tuin, dan kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden.

OPTIE A: Alleen advies over de aanleg en het onderhoud van uw tuin
OPTIE B: Een digitale tuintekening en maatplan
OPTIE C: Uitgewerkte tuinelementen
OPTIE D: Een compleet 3D tuinplan