Tuinontwerp

Wanneer u kiest voor een nieuwe tuin, dan hoort daar een mooi en duidelijk tuinontwerp bij. Een tuinontwerp met aandacht voor alle elementen, eventueel een beplantingsplan en vervolgens een duidelijke planning. Bij Bergsma Hoveniers hebben wij jarenlange ervaring in het tuinontwerp, de tuinaanleg en het tuinonderhoud. Voor iedere specialisatie hebben wij verschillende vakmannen in het team.

Bij het tuinontwerp houden wij rekening met verschillende factoren. Wij vinden het belangrijk dat de nieuwe tuin past bij u en de sfeer van het huis. Ons uitgangspunt is vrijwel altijd het creëren van een duurzame tuin waar u jarenlang plezier van heeft. Uw wensen staan centraal en vrijwel alles is mogelijk: van een moderne tuin tot een klassieke tuin, een landelijke tuin of juist een kleine stadstuin. Samen kijken we naar uw wensen en de bijpassende mogelijkheden.

Bij Bergsma Hoveniers zijn er verschillende mogelijkheden voor het ontwerpen van uw tuin. Wij richten ons onder andere op het tuinontwerp, maar kunnen u ook tuinadvies geven. Wij gaan graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden voor uw droomtuin.

  • Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen, maken we eventueel een situatieschets en kunnen wij u diverse voorbeelden laten zien voor materialen in de tuin.
  • Als we gaan samenwerken, maken we een tekening -op schaal gemaakt, eventueel 3D- met het nieuwe tuinontwerp zoals we besproken hebben, dit is inclusief een richtprijs.
  • Eventuele wijzigingen op het ontwerp bespreken we graag met u. Indien gewenst kunnen we ook een aanvullend beplantingsplan maken.
  • Als alles voldoet aan uw wensen maken we een duidelijke en overzichtelijke planning, daarna starten wij het met aanleggen van de nieuwe tuin op een moment dat het u het beste uitkomt.

Contactformulier

Nieuwsgierig naar wat wij kunnen betekenen voor uw tuin? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor een nieuw tuinontwerp met u.

Ons hoveniersbedrijf is met name werkzaam in Twente en de aangrenzende Duitse regio. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen bij zowel particulieren, (zorg)instellingen, landgoederen en bedrijven.