Onze stratenmakers zijn vakmensen

Iedere tuin heeft verharding nodig en de bestrating is dan ook een belangrijk onderdeel van de tuin. In de ene tuin realiseren we een groot terras, terwijl we in andere tuinen smalle paadje smet kleine zitjes maken. Bestrating is er in alle soorten en maten: er zijn veel tegels en stenen in verschillende formaten, kleuren en kwaliteit. Wat de beste en mooiste optie is voor uw tuin, is per tuin verschillend en we adviseren u hier graag in. Uw wensen staan centraal en we houden hier tijdens het tuinontwerp al rekening mee.

Het bestraten van een tuin is een vak apart en onze hoveniers zijn gespecialiseerd in het bestraten op verschillende manieren. Van sierbestrating in uw tuin tot het aanleggen van grote oprijlanen en parkeerplaatsen bij uw bedrijfspand.

Wij werken met verschillende soorten stenen en tegels. Denk bijvoorbeeld aan stenen van beton, stenen of tegels met een deklaag of juist keramische tegels. Daarnaast is het onder andere bij tuinrenovatie ook mogelijk om te bestraten met materialen die er al zijn, indien de kwaliteit van deze materialen nog voldoende is.

 

Contactformulier

Wilt u bestrating laten aanleggen en bent u op zoek naar een ervaren stratenmaker in Twente? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u.