Tuinrenovatie

Wanneer u graag uw tuin wilt veranderen kunt u kiezen voor een compleet nieuwe tuin of u kiest voor tuinrenovatie. Bij een nieuwe tuinaanleg werken wij vrijwel altijd met nieuwe materialen, maar bij een tuinrenovatie kijken we samen met u welke materialen en planten we eventueel kunnen hergebruiken. Samen met u kijken we naar uw wensen en de elementen in uw tuin die veranderd moeten worden. Indien gewenst maken we vervolgens een tuinontwerp en gaan we daarna aan de slag met het opknappen van uw tuin.

Bij het renoveren van uw tuin zijn er veel verschillende elementen die aangepast kunnen worden: van het toevoegen of verwijderen van borders tot het vervangen van de bestrating. Bij tuinrenovatie kunt u onder andere denken aan:

  • Herindeling van de tuin
  • Vaste planten vervangen
  • Huidige bestrating vervangen
  • Gazon verbeteren, toevoegen of verwijderen
  • Borders toevoegen of verwijderen
  • De tuin groener maken of juist onderhoudsvriendelijker maken

 

Contactformulier

Wilt u uw tuin renoveren of gedeeltelijk uw tuin opknappen en wilt u weten wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor de tuinrenovatie met u.

    Bergsma Hoveniers is een hoveniersbedrijf in Twente die zich richt op tuinontwerp, tuinaanleg (inclusief tuinrenovatie) en tuinonderhoud. Wij zijn met name werkzaam in Twente en de aangrenzende Duitse regio. 

    Wij werken onder andere in: Losser, Overdinkel, Enschede, Glanerbrug, Hengelo, Denekamp, Ootmarsum, Oldenzaal, De Lutte, Gildehaus, Bad Bentheim, Gronau en Nordhorn.