Creatief, flexibel & oog voor detail

Bergsma Hoveniers is een creatief en ervaren hoveniersbedrijf. Ons kantoor is gevestigd in de Zoekerschool aan de Goormatenweg 6 in Overdinkel. Vanuit deze locatie gaan onze hoveniers op pad om u van dienst te zijn. Daarnaast kunnen wij u vanaf deze locatie advies geven, ontwerpen presenteren en voorbeelden van materialen en producten laten zien.

Medewerkers

Bij Bergsma Hoveniers zijn momenteel 14 medewerkers in dienst. Elke medewerker heeft zijn eigen specialiteiten en de daarvoor benodigde diploma’s en certificaten. Zo hebben wij onder andere een eigen timmerman in dienst die verstand van zake heeft van  alle buitenverblijven, landhekken, etc. En een eigen monteur zodat alle problemen snel verholpen kunnen worden en niet afhankelijk zijn van een andere partij. Door de verschillende specialisaties zijn wij op een breed vlak inzetbaar.

Erkend leerbedrijf

Bergsma Hoveniers is een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat wij weten wat het is om leerlingen in de praktijk te begeleiden en op te leiden tot vakkrachten. Scholieren die belangstelling hebben om stage bij ons te lopen kunnen contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@bergsmahoveniers.nl

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Neem contact met ons op