Bergsma Hoveniers is een creatief en ervaren hoveniersbedrijf in Twente. Ons kantoor is gevestigd in een prachtig pand in Overdinkel, de Zoekerschool. Met een team van meer dan 20 hoveniers heeft iedereen zijn eigen specialiteit en de bijbehorende diploma’s. Mede door deze vele specialisaties zijn wij als hoveniersbedrijf breed inzetbaar. Niet alleen voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en het tuinonderhoud. Maar ook voor boomverzorging, overkappingen en straatwerk.

Lees hier alles over de Zoekerschool.

“Alles en iedereen heeft zijn eigen plekje”

Ons uitgangspunt is een duurzame tuin waar u jarenlang plezier van heeft. We houden hier rekening mee tijdens het tuinontwerp, de tuinaanleg, maar zeker ook tijdens het onderhouden van uw tuin. Creativiteit staat bij ons hoog in het vaandel en persoonlijke en flexibele service vinden wij erg belangrijker.

Waarom kiezen voor Bergsma Hoveniers?

  • Enthousiaste groep jongens die beschikken over de juiste vakbekwaamheid.
  • Creativiteit staat hoog in het vaandel.
  • Persoonlijke en flexibele service.
  • Jarenlange ervaring in het vak.
  • Wij denken altijd met u mee.

 

Erkend leerbedrijf

Bergsma Hoveniers is een erkend leerbedrijf. Het hoveniersvak leer je door zelf met je handen in de grond te werken. Dat is iets wat wij graag stimuleren! Wij weten wat het is om leerlingen in de praktijk te begeleiden en op te leiden tot echte vakkrachten. Scholieren die belangstelling hebben om stage te lopen bij ons, kunnen contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@bergsmahoveniers.nl.

Neem contact met ons op

 

Bergsma Hoveniers is een hoveniersbedrijf gespecialiseerd op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Daarnaast zijn wij ook inzetbaar voor boomverzorging, het maken van overkappingen en veranda’s en diverse straatwerkzaamheden. 

Wij werken veel aan particuliere tuinen, maar we richten ons ook op bedrijfstuinen, speelplaatsen bij scholen en kinderdagverblijfen, begraafplaatsen, verzorgingstehuizen en andere semi-overheidsinstellingen.

Wij zijn als hoveniers met name werkzaam in Twente en de aangrenzende Duitse regio. Wij hebben onder andere klanten in Losser, Overdinkel, Glanerbrug, Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Denekamp, De Lutte, Ootmarsum, Gildehaus, Bad Bentheim, Gronau en Nordhorn.